Logo – Friluftslivets uke

Stor fotokonkurranse under Natt i naturen – vinn telt fra Fjällräven!

Bli med på Natt i naturen og del ditt beste bilde med oss! Alle som deltar i fotokonkurransen er med i trekningen av flotte premier.

Under Natt i naturen inviteres hele Norge til å ta en natt ute i det fri. Vi håper at du også vil være med lørdag 3. september!

Deler du ditt beste bilde fra kvelden på Instagram eller Facebook med emneknaggen #nattinaturen, blir du også med i vår store fotokonkurranse, der hovedpremien er et telt fra Fjällräven.

I år markerer vi også Nordisk Natt i Naturen! Det betyr at vinneren av fotokonkurransen også går videre til en nordisk finale, der premien er et gavekort på hele 500 euro.

 

Vilkår og betingelser for konkurransen

Bidrag som skal kvalifiseres til konkurransen må inkludere følgende: #nattinaturen. Husk at profilen din på Instagram og Facebook må være offentlig for at bildet ditt skal være synlig. Vinnerne kåres basert på kriteriet «Natt i naturen», og etter skjønn. Vinnerne kåres av en jury bestående av representanter fra Norsk Friluftsliv.

Bildene må være tatt 3. – 4. september  2022 – og må være publisert innen utgangen av mandag 6. september. Vinnerne offentliggjøres på Norsk Friluftsliv sin Facebook og Instagram kort tid etter. Vinneren av den nordiske finalen vil offentliggjøres i slutten av september.

Deltager må ha rettighet til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er fotografert på bildene.

Arrangør av konkurransen er Norsk Friluftsliv. Norsk Friluftsliv ble stiftet i 1989 og er paraplyorganisasjonen  for 17 store friluftslivsorganisasjoner. Ved å delta i konkurransen, aksepterer man vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur). Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bilder som virker støtende eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftslivs formål.

Foto øverst: Mona Aaboen, foto nederst: Yvonne Michalsen

Del denne artikkelenRelevante nyheter

Gratis hefte: Lær barna om allemannsretten i Friluftslivets uke

Naturvakt er et gratis læringsopplegg om allemannsretten for barnehager. Bestill hefter til din barnehage her! Friluftslivets uke går av stabelen 3. til 11. september 2022. I den forbindelse har Norsk Friluf...

Bli med på Nordisk Natt i Naturen

Det er bare å pakke klart sovepose, telt og liggeunderlag. Lørdag 3. september er det Natt i naturen, og i år konkurrerer vi mot svenskene. Lørdag 3. september sparkes Friluftslivets uke i gang med at hele...

Friluftslivets uke i splitter ny drakt

Den landsdekkende feiringen av friluftslivet har fått et grafisk løft. Friluftslivets uke har som mål å få flere ut i naturen, ha det gøy og skape flest mulig gode minner. Det er Norsk Friluftsliv og ...