Logo – Friluftslivets uke

Bli med på Kom deg ut-dagen!

Under den første søndagen i Friluftslivets uke, 5. september, arrangerer DNT Kom deg ut-dagen. Dette er Norges nasjonale turdag, med arrangementer over hele landet.

DNT inviterer til turer og aktiviteter i nærmiljøet for familier og andre som har lyst til å være med på en fin utedag, og oppfordrer alle til å komme seg ut på tur denne søndagen.

I år inviteres det til ulike koronatilpassede arrangementer. Samtidig oppfordres det til å bruke søndagen som et startskudd for turåret, og dra på søndagstur på egenhånd.

DNT arrangerer Kom deg ut-dager to ganger hvert år, vinterdagen er første søndag i februar og høstdagen er  første søndag i september.

Les mer om Kom deg ut-dagen her.

Finn et Kom deg ut-dagen-arrangement nær der du bor i aktivitetskalenderen.

PS: Mange steder arrangeres det også #nattinaturen lørdag 4. september i forkant av Kom deg ut-dagen søndag 5. september! Sjekk Friluftslivets uke sin aktivitetskalender for mer info!

Del denne artikkelenRelevante nyheter

Soppens dag søndag 5. september

Søndag 5. september feires Soppens dag med rundt 50 arrangementer over hele Norge. Bli med og lær mer om all den herlige soppen man kan plukke ute i norsk natur. Soppens dag er en felles nordisk markering ...

Stor fotokonkurranse under #nattinaturen – vinn telt fra Fjällräven!

Bli med på #nattinaturen og del ditt beste bilde med oss! Alle som deltar i fotokonkurransen er med i trekningen av flotte premier. Under #nattinaturen inviteres hele Norge til å ta en natt ute i det fri. Vi...

Bli med å ta en Tur med mening!

Har du en sti, en skog eller et friluftsområde i nærheten av deg som trenger litt kjærlighet? Tur med mening er en dugnad for naturen, hvor hele Norge oppfordres til å ta en tur ut og gjøre en innsats som...