Visit Tromsø sier dette om ankomst: Fra Tromsø sentrum er det omtrent 3 km til Telegrafbukta. Det er tilrettelagt turløype langs store deler av strandkanten fra sentrum, rundt sydspissen, til Telegrafbukta. Denne strekningen er 4-5 km og spaserturen gir flott utsikt mot fastlandet, fjellene i Malangen og Balsfjorden. Buss nummer 33 stopper ved Telegrafbukta, og buss nummer 40 stopper ved «Tromsø museum» - en kort spasertur fra området. Det er også parkeringsplass i tilknytning Telegrafbukta, og tilrettelagt sykkelparkering.

Har du lyst til å bli med å prøve deg på en anderledes treningsøkt – ute i det fri? Helt gratis?

DNT Ung Troms, FNF Troms og Fysioterapistudenter i praksis inviterer til en aktiv og givende fellestrening (helt uten speil!) utendørs tirsdag 5 september i Telegrafbukta!

Oppmøte: Parkeringsplassen i Telegrafbukta kl. 17:00

Treningen vil bli ledet av fysioterapistudenter i praksis og varer ca. 1 time.

Etterpå vil vi samles for bålkos og en felles matbit!

Troms turlag v/DNT ung sørger for matservering, har du spesielle allergier anbefales det å ta med egen matpakke. Ta også med deg egen drikke i tillegg til treningstøy egnet for dagens vær og ekstra varmt tøy for påkledning etter treningsøkta.

Treningsopplegget er tilpasset for alle som kunne tenke seg å være med! Vi ser fram til en forfriskende og aktiv økt i friluft sammen med dere! Du trenger IKKE være medlem av DNT Ung for å delta, men det vil være mulig å stille spørsmål til turlederne om aktiviteter i regi av DNT.

Turledere: Merethe Stiberg, Christine Myrseth og Benedicte Sivertsen

Du kan finne ut mer her: https://fnf-nett.no/troms/utetrening-i-bukta-med-dnt-ung/

Mer informasjon/påmelding
Tromsø kommune
17:00
05.09.2023
Merethe Stiberg

merethe.stiberg@dnt.no
Google Map of 69.63179269999999,18.9074808