Oppmøte/parkering: Skogmo barneskole, Gamle Algarheimsvei 200, 2052 Jessheim

Lyst til å lære mer om hvilke sopper som er spiselige? Bli med oss på sopptur i Jernbanemarka.

Oppmøte/parkering: Skogmo barneskole, Gamle Algarheimsvei 200, 2052 Jessheim

Lengde: ca 4 km / 2,5 – 3 timer

Tidspunkt: kl 1800

Turen er gratis og åpen for alle. Det vil være med turledere.

PÅMELDING: På grunn av koronasituasjonen er det viktig at vi har kontroll på hvem og hvor mange som vi har med på turer og aktiviteter, derfor er det innført krav om påmelding. Meld deg på her på våre nettsider.

Velkommen på sopptur!

Fotografering

Som deltaker på aktiviteter arrangert av DNT Ullensaker Turlag kan man bli tatt bilde av enten av turleder eller av andre deltakere. Disse bildene kan bli brukt til turlagets egne publikasjoner eller på våre nettsider. Hvis du vil reservere deg mot å bli tatt bilde av må du informere aktivitetsansvarlig om dette, helst når turen starter

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Mer informasjon/påmelding
Ullensaker kommune
18:00
07.09.2021
Erik Henry Jourdain

Google Map of 60.1373036,11.200563