Til Risebu speiderhytte kan du gå opp enten fra Fjell, via Hellashytta og Risdalstårnet, eller fra Konnerud, via Dunkedalen. Hvis du tar buss, kan du gå opp den ene veien og ned den andre, så slipper du å gå frem og tilbake samme vei. FRA FJELL Ta buss nummer 3 fra Drammen sentrum til Fjell, gå av på endestasjonen. Derfra går du opp forbi Galterud skole og følger skiltene videre mot Hellashytta. Du finner busstidene på Brakar.no. Har du bil, kan du parkere på Trollstien parkeringsplass bak Galterud skole. Det er skiltet mot Hellashytta fra Austadveien. Når du har kommet til Hellashytta, fortsetter du videre til Risdalstårnet. (Det er vel verdt å ta turen opp i tårnet og nyte utsikten!) Ved Risdalstårnet skal du videre mot sørvest, i forbindelse med Åpen speiderhytte setter vi opp skilt som viser deg retningen. FRA KONNERUD Ta buss nummer 22 fra Drammen busstasjon til Konnerud/Svingen, gå av på stoppestedet Haldenlia. Derfra krysser du Jarlsbergsveien og går innover Rådyrkroken. Du finner busstidene på Brakar.no. Har du bil, finnes det en mindre parkeringsplass i Rådyrkroken. Fra Rådyrkroken gå du videre på Skjeldrumtråkket. Like etter at du har gått over ei bro (over bekken fra Dunkedalen), tar du opp til venstre og følger stien oppover gjennom et hogstfelt. I forbindelse med Åpen speiderhytte setter vi opp skilt der du tar av fra Skjeldrumtråkket og ved stien i Dunkedalen der du skal ta av og gå den siste biten opp Suselia til Risebu.

Overnatting ved speiderhytta Risebu i Austadmarka naturreservat i Drammen. Vi lager fiskemat ved grillen/bålet fra klokken 18.00 og på søndag morgen lager vi frokost sammen før turen går til Risdalstårnet og hjem. Turen passer for alle aldersgrupper, 2-4 kilometer å gå til hytta avhengig av utgangspunktet.
Ta med overnattingsutstyr eller gi beskjed om du trenger å låne noe så ordner vi det.
Parkering i Rådyrkroken på Konnerud eller på parkeringsplassen i Trollstien på Galterud. Vi ber om påmelding for å beregne mat for helgen. Arrangementet er gratis.

Mer informasjon/påmelding
Drammen kommune
18:00
03.09.2022 – 04.09.2022
wenche irene aasland
97189069
gruppeleder@6drammenms.no
Google Map of 59.70146315077469,10.17983606098606