O-hytta ligger på Heia i Sørreisa ved foten av Middagsfjellet. Det er mange steder man kan gå til O-hytta fra, men det er kortest å gå fra Fossmoen eller gården Molund i Skaret. Ta av fra hovedveien ved Skøelv kapell og kjør Lyshaugveien videre oppover Skøelvdalen. Etter cirka 2,1 km er man ved Fossmoen hvor det går en skogsbilvei opp til venstre. Kjør inn der og parker i grustaket som ligger rett til høyre for en bom. Derfra er det skogsbilvei et stykke som går over til mindre stier etterhvert som man beveger seg oppover. Du kan også starte fra gården Molund som ligger langs Skarveien. Skarveien tar av fra Lyshaugveien ca 2,9 km etter Skøelv kapell. Kjør ca 1,0 km etter Skarveien frem til parkering. Se https://www.sorreisa-olag.no/o-hytta-3/ for veiforklaring.

Sørreisa O-lag inviterer til Natt i Naturen ved vår klubbhytte O-hytta som ligger på Heia i Sørreisa.

Se informasjon om O-hytta på denne siden: https://www.sorreisa-olag.no/o-hytta-3/

O-hytta har ikke innlagt vann, men det henter vi i en bekk i nærheten. Det er gode fasiliteter for å lage og spise mat. Vi har to vedovner og bra med sitteplasser. Det er ikke toalett inne i hytta men vi har en utedo rett ved hytta.

For de som ikke vet hvordan man kommer seg til O-hytta så organiserer vi felles avmarsj fra Fossmoen kl. 18. Resten kan komme når de vil.

Vi har en fin bålplass rett foran O-hytta hvor vi vil grille pølser. Vi ordner pølser og tilbehør, men ta gjerne med mat og drikke selv så er du sikker på at du får.

Skulle været bli dårlig og noen får lyst til å sove inne på O-hytta, eller andre årsaker gjør at noen vil sove inne, så har vi godt med soveplasser på loftet.

Dette blir koselig! Bli med på Natt i naturen ved O-hytta.

Mer informasjon/påmelding
Sørreisa kommune
18:00
31.08.2024
Jon Helge Vaeng
99291425
post@sorreisa-olag.no
Google Map of 69.1068186,18.0907897