Ankomst: følg skogsveien inn til Pernes. Avstand ca 1,2km. Dere kan også følge kyststien inn til hytta.

Bli med Barnas Turlag Nedre Glomma på #nattinaturen ved speiderhytta i Pernes.

Ta med deg familien og bli med på en overnatting ute – i telt, tretelt, hengekøye, lavvo, eller under åpen himmel 😊🏕 Om dere savner telt, gi oss beskjed så kan det hende at vi kan tilby dere en plass å sove enten i lavvo eller tretelt. Mye utstyr kan man låne av venner og bekjente, og kontakt også gjerne Skattkammeret Sarpsborg eller Fredrikstad for å låne telt/turutstyr om dere mangler noe. (https://kirkensbymisjon.no/skattkammeret/sarpsborg/ og https://kirkensbymisjon.no/skattkammeret/fredrikstad/ )

Vi overnatter sammen med Kjølberg speidergruppe, og lager felles leirbål på kvelden. Ellers finner vi på diverse leker og aktiviteter, og koser oss ute i naturen. Det vil bli muligheter for å grille middag på bålet for de som ønsker det. Ta også med kveldsmat og frokost. NB! Drikkevann må medbringes.

Passer for: barnefamilier, tilgjengelig med rullestol og barnevogn

Oppmøte: Pernes speiderhytte, fra kl 16:00 på lørdagen, men det er også mulig å komme seinere dersom dere ikke har anledning til å komme fra kl 16.

Parkering: følg Torsnesveien ca 1km, ta av inn Turveien (skiltet med Barnas Turlag) og følg denne til nedlagte Gansrød skytebane for parkering

Ankomst: følg skogsveien inn til Pernes. Avstand ca 1,2km. Dere kan også følge kyststien inn til hytta.

Pakkeliste:

– telt e.l.
– liggeunderlag
– sovepose
– mat og drikke for en ettermiddag og natt utendørs (inkl frokost)
– drikkevann
– lørdagsgodteri
– kosedyr
– ta gjerne med hodelykt da det blir veldig mørkt på kvelden.
– klær og sko etter været

Varme klær og ull er lurt for kvelden og natta. Selv om det er tidlig i september kan det bli kaldt nattestid, så tynt ullundertøy og lue til å sove i kan være lurt å tenke på.
annet utstyr som er lurt for en natt utendørs (ta kontakt om du er usikker)
NB! Alle har ansvar for egne barn på alle våre Barnas Turlags arrangement!

Turen står med påmelding. Dette for at vi skal få en viss oversikt over hvor mange som kommer. Det er likevel lov til å komme spontant selv om du ikke har meldt deg på.

På søndagen inviterer vi til «Kom-deg-ut»-dagen i regi av BarnasTurlag. Dette foregår også i Pernes. Følg Barnas Turlag DNT Nedre Glomma/DNT Nedre Glomma på Facebook for detaljer om årets arrangement

Mer informasjon/påmelding
Fredrikstad kommune
16:00
03.09.2022 – 04.09.2022
Eva Cathrin Lindset
40224336
eva@lindset.no
Google Map of 59.18327249999999,11.0014625