Skullerudstua Sportstue er basen for arrangementet. Plukk søppel i medbragt pose og lever det på Skullerudstua.

Velkommen med på din gode gjerning i høst – nemlig Markadugnaden! Sommeren har vært lang og travel i Marka, og med det følger gjerne en god del søppel. Før snøen laver ned ønsker Skiforeningen i samarbeid med Imsdal å gjennomføre en ryddedugnad i området rundt Skullerud. Gå så langt eller kort du vil, men plukk med deg søppel!

Imsdal og Skiforeningen er stolte over nordmenns evne til å pante. I 2020 ble faktisk over 92% av drikkevareemballasjen pantet, men vi har 8% igjen før vi kan si oss helt fornøyd. Ser man seg rundt i naturen ser man at nordmenn har et stykke å gå når det gjelder å kaste avfall der det hører hjemme. Imsdal er fra naturen, Skiforeningen bruker naturen, og da skal vi også jobbe for å ta vare på den. Derfor initierer vi Markadugnaden.

Når en søppelpose er plukket og levert på Skullerudstua får du 50% rabatt på kaffe + kanelbolle på Skullerudstua, og en gratis flaske med duggende friskt Imsdalvann. Du bør også huske å registrere navn og telefonnummer, for her vanker spennende uttrekkspremier. Du kan blant annet vinne en hengekøye og en middag for to på Skullerudstua.

Markadugnaden går over to dager, så her er det ingen unnskyldning til å ikke bidra. Ta med naboen, barna, kjæresten, venninnen, kollegaen eller bare deg selv og gjør en god gjerning for miljøet før skisporene igjen viser vei gjennom Marka.

Faktisk skal hele landet plukke søppel utendørs denne helgen, gjennom Friluftslivets uke og «Tur med mening». Kommer du over et område med mye mer søppel enn du kan håndtere, kan du melde inn dette via ryddenorge.no eller i appen Rydde.

Og husk; pant alt – alltid!

Oslo kommune
11:00
11.09.2021 – 12.09.2021


post@skiforeningen.no
Google Map of 59.863716,10.846424