Fra Hønefoss kjører dere mot Tyristrand, men tar av opp mot Aklangen ved Stranden skole på Ask. Her fra er det ca. 4 km på bomveg til der dere parkererer (ved Aklangen) og turmarsjen starter. Representanter fra DNT vil stå ved Aklangen og ønske velkommen. Husk å betale i bommen, ellers er turmarsjen gratis. Se etter DNTs beachflagg.

Holleiamarsjen er en fin turmarsj på fine stier for store og små fra Aklangen til Lerbergsetra. Marsjen har lang historie, med turer i 3 forskjellige distanser som samles på Lerbergsetra for rast og pause (og i år også koieåpning!), Siden det er Kom deg ut-dagen blir det litt ekstra aktiviteter inne ved Lerbergsetra i år.

Fra Hønefoss kjører dere mot Tyristrand, men tar av opp mot Aklangen ved Stranden skole på Ask. Her fra er det ca. 4 km på bomveg til der dere parkererer (ved Aklangen) og turmarsjen starter.
Representanter fra DNT vil stå ved Aklangen og ønske velkommen. Husk å betale i bommen, ellers er turmarsjen gratis.
Se etter DNTs beachflagg.

Vel fremme på Lerbergsetra blir det kake- og kaffesalg som idrettslaget står for. Ellers må man ha med til egen lunsj/picknik. DNT Ringerike og Barnas Turlag inngikk avtale om å leie Lerbergsetra slik at den nå blir en DNT koie. Det blir høytidelig åpning ila. Holleiamarsjen. Det blir også noen småaktiviteter på den koselige vollen på Lerbergsetra, ta gjerne med fiskestanga hvis du ønsker å prøve lykken i vannet. Det vil også bli mulig å padle kano på Lerbergsetertjern, vi har eventyrforteller i lavvoen +++

Hjem igjen går dere selv, men vi sørger for at vi er sist ut av vollen på Lerbergsetra.

Start er mellom 1100 og 1200 fra Aklangen. Dere starter når dere selv vil i dette tidsrommet. Åpninga er kl. 1300 vi håper så mange som mulig blir med på den.
Ingen påmelding!

Mer informasjon/påmelding
Ringerike kommune
11:00
04.09.2022
Ellen Næsje
95240604
ellen.naesje@dnt.no
Google Map of 60.1458263,10.12743