Oppmøtested: Parkeringsplass ved Tennebekktjørna (øverst i Nipedalen).

Velkommen til introduksjon i kajakkpadling i samarbeid med God Tur sine dyktige instruktører. Er du mellom 6-9 år, er dette en morsom og lærerik aktivitet å være med på! Bli med på en spennende og og innholdsrik dag der du blir glad i vannet, tester balansen, hopper i vannet, og lærer masse padletriks!

Oppmøtested: Parkeringsplass ved Tennebekktjørna (øverst i Nipedalen).

Tid: Aktiviteten varer fra kl 17:00- ca. 19.30, i Tennbekktjørna Friluftsområde.

Om aktiviteten: Vi ønsker at barna skal bli trygge i vannet og ta egne vurderinger og valg. De vil lære gjennom lek, ved å hoppe inn og ut av kajakkene, ta ansvar for utstyret sitt, og ha fokus på sikkerhet. De vil få trene på redninger i kajakkene og være inkludert i sin egen læring.

Alder: Aktiviteten er for barn mellom 6-9 år

Kajakktype: Sit-on-top kajakk

Svømmeferdigheter: Barna vil ofte bade og leke i vannet, og de må være svømmedyktige.

Bekledning: Når det er kaldt er bekledning ekstra viktig. Ha på ullundertøy, inkludert ullsokker og ullue, etter forholdene. Ha med håndkle og ekstra ulltøy, og god fleece/tjukk ullgenser, til skift når en er ferdig i vannet. Ta også med sitteunderlag og drikke (varm drikke på termos er lurt). Hvis dere har egen våt/tørrdrakt, padlevest, sko eller kajakk må dere gjerne bruke det! Vi har uansett våtdrakter og alt padleutstyr.

Foreldre: Foreldre eller foresatte kan gjerne (men må ikke) være på Tennebekktjørna mens aktiviteten pågår, eller en kan ta seg en tur i nærområdet. Det er benker ved stranden og tilrettelagt for å lage bål, det kan være godt med en varmekilde og grillmuligheter etter en har vært i vannet.

Pris: Medlemspris for barn (0-12 år) kr. 500,-. Ikke-medlem kr. 650,-. Prisen inkluderer instruksjon og leie av alt nødvendig utstyr, inkludert våtdrakt.

Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 – 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen?
Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. Tlf. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no.
q

Mer informasjon/påmelding
Bergen kommune
17:00
08.09.2021
Barnas Turlag Bergen
55335810
bht@dnt.no
Google Map of 60.36510320000001,5.2612406