Nærmeste bussholdeplass til Bygdøy Sjøbad er enten Kongsgården på Bygdøy eller Karenslyst allé på Skøyen. Det finnes en turvei fra "Ferdbanen/ Ferd stadion" langs jordene til Bygdøy Sjøbad (ca. 1,5 km å gå.). Det er også gode sykkelparkeringsmuligheter og parkeringsplass ved Sjøbadet. Har man god tid, kan man ta bussen til Huk og følge gangvei langs strandlinja tilbake til Bygdøy Sjøbad.

Bli med på høstpust: en tur der naturmeditasjon og naturkunnskap møtes. Tirsdag 5. september inviterer Naturvernforbundet i Oslo og Akershus til høstpust på Bygdøy. Dette er et arrangement der vi knytter sammen naturkunnskap og naturmeditasjon, for å øke bevisstheten rundt nødvendigheten av å bevare naturen, for en god helse.

Naturmeditasjon er et viktig verktøy for å senke skuldrene og kan også gi en mer nærværende tilstedeværelse i møte med naturen. Dette kan gi en større naturopplevelse og bidra til psykisk velvære. Naturvernforbundet har lenge ønsket å bringe frem at friluftslivet og naturen ikke bare gir fysiske, men også psykiske fordeler for oss mennesker. Naturens grønne ikke-krevende tilstedeværelse, virker svært positivt på vår mentale helse, og det er derfor ekstra viktig å ta vare på naturen.

Programmet er som følger:
Velkomst ved Bygdøy Sjøbad (kl. 12.00)
Naturmeditasjonsvandring (til ca. kl. 13.00)

Turen ledes av naturcoach Susanne Genneper fra GetOut Coaching og Maria Andersen fra Naturvernforbundet. Dette arrangementet har begrenset antall plasser og krever derfor påmelding til: mariaa@naturvernforbundet.no

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
12:00
05.09.2023
Maria Andersen
99226540
mariaa@naturvernforbundet.no
Google Map of 59.9109541,10.6662715