Oppmøte: Utenor hovedinngangen til "Gamle Tøyenbadet"

Kom i form med Friluftstrimmen i Tøyenparken! Her vil du kunne møte andre turglade mennesker samtidig som du får trent hele kroppen. Dette er et gratis tilbud. Ta med en venn, en nabo eller kom alene.

NB! På grunn av smittevernstiltak blir det ikke servert kaffe/te etter treningen som før.

*** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på Friluftstrimmen og det vil være påmelding. Det er begrenset antall plasser og du må være påmeldt i forkant av oppmøtet. Påmelding gjør du ved å trykke på den rød knappen «Meld deg på». Du melder deg på fra uke til uke. Når du trykker på den rød knappen og melder deg på:

Deltager (registrere navn)
Kontakt (informasjon for evt smittesporing)
Oppsummering skal det hukes av på vilkår og deretter den rød «bekreft» knappen
Du vet at du er meldt på når du får denne beskjeden: «Takk for din påmelding» (påmelding til Friluftstrimmen i Tøyenparken er registrert!)
Du vil motta en e-post som bekrefter din påmelding (som kan fremvises ved oppmøte)
Om Friluftstrimmen
Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir – ja, det er opp til deg.

Intruktøren har lang erfaring med trening for seniorer og vil legge til rette for at du kan utføre øvelser som passer for deg.
DNT-verten møter deg og har i oppgave å fremme friluftslivets gleder og tilrettelegge for hyggelig samvær etter treningen.

Praktisk informasjon
Ukedag og tidspunkt: Onsdager kl. 10-11
Periode høst 2021: 18. august – 8. desember
Påmelding: Ja! Det er påmelding til Friluftsstrimmen i forkant på nett eller ved oppmøte. Se rød påmeldingsknapp på høyre side. Man melder seg på fra uke til uke.
Pris: Gratis, og du trenger ikke å være medlem
Oppmøte: Utenor hovedinngangen til «Gamle Tøyenbadet»
Ta på og ta med: Treningstøy etter været, brodder, sitteplate til treningen, kopp og matpakke.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer og aktiviteter forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
10:00
08.09.2021
DNT senior Oslo
22 82 28 00
info.oslo@dnt.no
Google Map of 59.918680749612044,10.774286094107763