Hvor: Ved Fana Stadion. Parkering v/ Fana stadion kl. 09.55. Kommer du etter ser du instruktør inne på Fana Stadion. Når: Hver torsdag kl. 10-11.

Kom i form gjennom hyggelig samvær med turglade mennesker på Friluftstrimmen ved Fana stadion. Dette er et gratis tilbud. Ta med en venn eller nabo eller kom alene.

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir – ja, det er opp til deg!
Hva: Øvelser i det fri tilpasset den enkelte.
Hvordan: Sammen med fysisk trener Astrid Kahrs Dykensteen, tlf. 40 46 55 62, fra Atlet trening.
Ta med: Treningstøy etter været, matte eller sitteunderlag, drikkeflaske og turkopp med egen drikke.
Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her: https://www.dnt.no/aktiviteter-covid-19/ og under generelle vilkår.

Under trening holder alle avstand til hverandre på 1 meter, og man holder seg hjemme om man har forkjølse eller luftveissymptomer. Det vil ikke være mulighet til å delta på Friluftstrimmen uten påmelding i forkant. Gi beskjed til birgithe.roald@dnt.no om du må melde deg av.

Etterhvert vil vi ha med frivillige fra Bergen og Hordaland Turlag til å servere litt kaffe eller te etter treningen, og det blir satt av tid til det sosiale etterpå. Har du lyst til å være frivillig vert? Ta kontakt med birgithe.roald@dnt.no

Trimmen er gratis for medlemmer og ikke-medlemmer. Vi håper du vil være med å støtte vårt viktige folkehelsearbeid med et meldemskap i Bergen og Hordaland Turlag, du kan melde deg inn her https://www.bergenoghordalandturlag.no/medlem/

Vel møtt!

Arr: Bergen og Hordaland Turlag og Atlet Trening

Mer informasjon/påmelding
Bergen kommune
10:00
09.09.2021

55335810
bht@dnt.no
Google Map of 60.29047600000001,5.3178483