Adkomst: Kjør av fra Åsvegen i retning Sjunken. Etter den gamle bomstasjonen ta opp Melbysætervegen til høyre - helt frem til parkeringen ved bommen før Råbjørn. Litt dårligere veistandard på slutten. Bomvei.

I år gjør vi en vri og tar en overnattingstur til Råbjørnhytta i Romeriksåsen! Hytta ligger ved naturskjønne Råbjørn. Vi må også ta oss en tur til furumoene på Rudskampen og nyte den flotte utsikten.

Turen passer for alle med litt interesse for foto – eller de som rett og slett har lyst på en fin høsttur. Det er både båt og kano ved hytta. Få med deg noen fototriks på veien for å ta bedre og morsommere bilder! Ta med deg mobil og/eller kamera (og gjerne stativ om du har). Annet av praktisk info får du av turlederne. Påmelding for overnatting. Vi har reservert hytta – derfor påmelding. Eller hva med under åpen himmel i hengekøye? Ved Råbjørn er det nok av trær å køye seg i!

På grunn av reservasjon av hytta, så er påmeldingsfristen satt til søndag 2. september. Etternølere kan ta kontakt med Thorbjørn på telefon.

Turen er gratis og åpen for alle.

Velkommen på tur med Nannestad turlag!
Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Mer informasjon/påmelding
Nannestad kommune
15:00
10.09.2022 – 11.09.2022
Thorbjørn Refsum

thorbjorn.refsum@animalia.no
Google Map of 60.236147033585155,10.85500717163086