Oppmøte på Eikedalshytta 12:00. Du kan parkere ved bommen på den innerste parkeringen til Eikedalen. Ta kontakt med kursholder ved behov for samkjøring, så kan vi prøve å avtale med andre som har bil.

Har du lyst til å komme deg mer ut, men trenger mer motivasjon og kunnskap? Naturen er tilgjengelig for alle, men terskelen for å bruke den kan oppleves for høy for mange. Dette er et hyggelig og lærerikt kurs på 10 timer, fordelt på to kursdager. Målet er ikke at folk skal være klare for å krysse Hardangervidda på ski etter kurset, men at de skal kunne gå på dagsturer i nærmiljøet. Kurset vil gi deg inspirasjon, trygghet og selvtillit til å komme deg mer ut.

Temaene på kurset er bålfyring, matlaging ute, bruk av primus, kart, kompass, turplanlegging, bekledning, pakking av dagstursekk, allemannsretten, stier og merking og DNT sitt tilbud.

Gradering av kurset: Lett. Passer for deg som er fersk i friluftsliv.

Tidspunkt: Kurset går over to dager, lørdag 7. og søndag 8. september kl. 10-17. Du melder deg på begge dagene, det er ikke mulig å delta kun en dag.

Utstyr: Drikkeflaske. Niste. Klær etter vær. Ekstra genser. Sitteunderlag. Liten sekk. Kursholderne har ellers med det som trengs.

Kursbevis: Alle som deltar får deltakerhefte og kursbevis.
Har du dårlig økonomi og ønsker å delta på kurset? Kontakt oss på larvik@dnt.no så finner vi en grei løsning.

Foto: Fotograf Menden

Mer informasjon/påmelding
Larvik kommune
12:17
07.09.2024 – 08.09.2024
Yngve Bergman

yngve90_@live.no