Vi møtes innerst i Molovika langs Havnegata, rett etter Gasskula, ved benker/toaletter. Det er gode parkeringsmuligheter her for bil og sykkel, og gåavstand fra Stjørdal stasjon (buss og tog).

Her kan du lære å bruke en app for å kartlegge geologi med din smart-telefon

Har du noen ganger lurt på hva geologer gjør på feltarbeid? Lurer du på om din smarttelefon kan samle inn slike data for digital kartlegging av bergarter og strukturer? Bli med til Molovika i Stjørdal og test ut en app som er spesiallaga for slik datainnsamling. Her kommer det å være geologer til stede og hjelpe deg i gang. Appen finner du for både iPhone og Android, den heter Fieldmove Clino og er utviklet av Jean-Baptise Koehl som også vil være til stede, sammen med blant annet Terje Solbakk.

Arrangementet er gratis, og det serveres mat til de første 40 påmeldte. Meld deg på ved å sende en e-post til jeanbaptiste.koehl@gmail.com.

Arrangementet er tilpasset ikke-geologer, men geologer er selvsagt også hjertelig velkommen! Bli med oss til Molovika i Havnegata, rett etter Gasskula, søndag 10.september kl.11. Gode parkeringsmuligheter for sykkel og bil i området, samt gåavstand fra Stjørdal stasjon (buss og tog).

Stjørdal kommune
11:00
10.09.2023
Terje Solbakk og Jean-Baptiste Koehl (påmelding)
90151543
jeanbaptiste.koehl@gmail.com
Google Map of 63.4696587,10.8866748