Buss: 42, gå av på Blåmannsvegen nedre. Dagtun ligger ned mot fjæra rett på nedsiden av Eurospar, 5 min gange fra bussen. Bil: Parker ved friluftsparkeringa ved fjæraparken/Tusseladden barnehage. Dagtun finner du ved å gå langs gangveien rett forbi barnehagen.

Se arrangement på facebook (link nederst).

Årets flotte dyrkesesong rundes av med en skikkelig høsttakkefest, Dagtunfestivalen. Vi ønsker velkommen til åpent småbruk på dagtid, og mer festlige aktiviteter på kveldstid. Kom og kjenn på livet på landet, senk skuldrene, pust dypt og bare nyt i godt lag.

Det blir kaffe og vafler, diverse aktiviteter og kurs, utsalg av grønnsaker, kos med høner og sauer, lek og moro, grilling og flere musikalske innslag.

Vi åpner tunet klokka 12, og ønsker alle store og små velkommen til en familievennlig dag hos oss. Kl 17 blir det en markering av starten på friluftslivets uke, med servering av mat i fjæraparken, etterfulgt av konsert med Herman Rundberg kl 18, i regi av Forum for natur og friluftsliv Troms, Troms Turlag og 4H Troms. Arrangementet i fjæraparken er alkoholfritt og gratis. Fra kl 19 blir det konsert og fest (18+) på Dagtun. Inngang betales ved porten.

Velkommen!

PS: Responder gjerne på facebook slik at vi har litt oversikt over antall deltakere.

Mer informasjon/påmelding
Tromsø kommune
12:00
02.09.2023
Oda Løge
97423218
grepa.gardsbruk@gmail.com
Google Map of 69.6903845,18.8661621