Poststed: Helland

Introduksjonsjakt ÅJFF – Helland
NB!
– Link gjelder innmelding i introjakt gruppen (i Spond). Deretter må man melde seg på de ulike arrangementene man ønsker å være med på.
– Påmelding via Spond krever bruk av Andoride eller iPhone. Hvis dette ikke er mulig send en e-post til jaktutvalg@asanejff.no, så legger vi deg til manuelt i Spondgruppen. Etter at man er lagt til i gruppen må man melde seg på de ulike jaktdagene i gruppen. Man skal i utgangspunktet melde seg på begge dager i en jakthelg.
– Det oppfordres til at alle lokale jegere som skal være med deltar på felles dugnad den 15.mai.

Jaktutvalget i ÅJFF ønsker da velkommen til introduksjonsjakt på Hjort.
Påmelding: https://spond.com/landing/group/RBEHG (Spond).

Informasjon om arrangementet, samt oppmøte, sted og påmelding finnes på Spond (https://spond.com/landing/group/RBEHG).
Tilbudet er åpent for nye og tidligere jegere, og skal være et lav terskel tilbud til alle som ønsker å komme igang med jakt eller å delta på jakt.
Tilbudet er gratis for medlemmer i ÅJFF, koster Kr 1000,- for medlemmer i NJFF og Kr 2000,- for ikke-medlemmer. Pris gjelder for høst 2021, og ved betaling kan man da delta på alle dager med introduksjonjakt tilbud av ÅJFF.
I utgangspunktet så skal man melde seg på både lørdag og søndag for en jakthelg. Hvis dette ikke er mulig, så send en e-post til jaktutvalg@asanejff.no.
De som ønsker å ha med egen hund bes også om å sende en e-post til jaktutvalg@asenejff.no om dette (minimum 14 dager før jaktstart, men helst så tidlig som mulig):

Mer informasjon/påmelding
Vestnes kommune
06:00
11.09.2021
Sindre Otterstad

jaktutvalg@asanejff.no
Google Map of 62.38119560000001,6.984791299999999